## THE 2nd OKINAWA KARATE WORLD JUNIOR TOURNAMENT Competition Schedule

August 9 (Fri) [Preliminary Rounds for overseas, mainland Japan and remote islands of Okinawa Prefecture] Okinawa Convention Shuri-te kei / Tomari-te kei Naha-te kei Okinawa Convention Center Exhibition hall

Time			Time	Court 1	Court 2	Court 3	Court 4	Court 5
			required	Shuri-te kei / Tomari-te kei	Shuri-te kei / Tomari-te kei	Shuri-te kei / Tomari-te kei	Naha-te kei	Naha-te kei
10:00	~	11:00	60min	Boys and Girls III 1st round-Unit 1	Boys and Girls III 1st round-Unit 2	Boys and Girls I 1st round-Unit 1	Boys and Girls III 1st round-Unit 1	Boys and Girls III 1st round-Unit 2
11:00	~	12:00	60min	Boys I 1st round-Unit 1	Boys I 1st round-Unit 2	Boys and Girls I 1st round-Unit 2	Boys and Girls I 1st round	Boys and Girls II 1st round
12:00	~	13:00	60min	Boys and Girls II 1st round-Unit 1	Boys and Girls II 1st round-Unit 2		Boys I 1st round	Girls I 1st round
13:00	~	13:30	30min				(Certificate awarding ceremony for those who passed the preliminary rounds)	
13:30	~	14:00	30min					
14:00	~	15:00	60min	Girls I 1st round-Unit 1	Girls I 1st round-Unit 2	Boys and Girls I 2nd round		
15:00	~	16:00	60min	Boys and Girls II 2nd round-Unit 1	Boys and Girls II 2nd round-Unit 2			
16:00	~	17:00	60min	Boys and Girls III 2nd round	Boys I 2nd round	Girls I 2nd round		
17:00	~	17:30	30min	•	arding ceremony for the the preliminary rounds)			