THE 2nd OKINAWA KARATE WORLD JUNIOR TOURNAMENT Competition Schedule

August 10 (Sat) [Preliminary Rounds for overseas, mainland Japan and remote islands of Okinawa Prefecture] Okinawa Convention Center Exhibition hall

Time			Time required	Court 1	Court 2	Court 3	Court 4	Court 5
				Uechi-ryu kei	Uechi-ryu kei	Uechi-ryu kei		
10:00	~	11:00	60min	Boys I 1st round	Boys and Girls I 1st round	Boys and Girls II 1st round		
11:00	~	11:30	30min	Boys I 2nd round	Girls I 1st round	Boys and Girls III 1st round		
11:30	~	12:00	30min	•	arding ceremony for the check the preliminary rounds)			
Time			Time	Court 1	Court 2	Court 3	Court 4	Court 5
Time			required	Kobudo (Bo)	Kobudo (Bo)	Kobudo (Bo)	Kobudo (Bo)	
12:00	~	13:00	60min					
13:00	~	14:00	60min	Boys and Girls II 1st round-Unit 1	Boys and Girls II 1st round-Unit 2	Boys and Girls III 1st round-Unit 1	Boys and Girls III 1st round-Unit 2	
14:00	~	15:00	60min	Boys I 1st round-Unit 1	Boys I 1st round-Unit 2	Girls I 1st round-Unit 1	Girls I 1st round-Unit 2	
15:00	~	16:00	60min	Boys and Girls II 2nd round	Boys I 2nd round	Boys and Girls III 2nd round	Girls I 2nd round	
16:00	~	16:30	30min	(Certificate awa				